De Band van september is verschenen!

De afgelopen week is het septembernummer van De Band verzonden. Met de Band word je op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze zendingswerkers en hun projecten.

Maaike tent – eindredacteur van De Band – schrijft in haar artikel op pagina 2: “De vakantieperiode is weer voorbij en de meesten van ons zijn weer thuis. Dit geldt ook voor onze verlofgangers. Zij mochten hun familie, vrienden en kennissen weer ontmoeten en hun achterban eens persoonlijk uitleg geven over het werk wat zij doen. Misschien heeft u hen zelf wel gesproken. Het kan zo bemoedigend zijn om medegelovigen te ontmoeten, zowel voor zendingswerkers als voor onszelf. Leest u bijvoorbeeld eens over de bijzondere ontmoeting die Anna had (pag. 10).

Voor sommigen liep het allemaal wat anders dan gedacht. Eric Donker schrijft over het moment dat zijn leven plotseling tot stilstand kwam (pag. 11). We zijn dankbaar voor zijn wonderlijke herstel maar vragen u ook om gebed. Bernard en Tina ondervonden tegenslagen van een andere aard. Hoe deze tegenslagen mogelijkheden zijn geworden om te kunnen getuigen van het Evangelie, leest u op pag. 8-9.”

Wil jij ook graag De Band ontvangen? Het is gratis! Geef je hier op voor de digitale en/of papieren versie. Voor vragen kunt je terecht bij [email protected].

Ook interessant