Bernard & Susanne Cloosterman

Wij zijn Bernard en Susanne Cloosterman en hebben allebei een groot verlangen om te zorgen voor kinderen in nood. Er zijn duizenden kinderen op de wereld die geen stabiele thuissituatie hebben. Zij worden aan hun lot overgelaten, zwerven overdag en soms ’s nachts op straat rond en komen in aanraking met criminaliteit, drugs en prostitutie. Toen we een aantal jaren geleden ontdekten dat wij zelf geen kinderen konden krijgen, heeft God een verlangen in ons hart gelegd om een vader- en moederfiguur te zijn voor deze kinderen. God bepaalde ons bij Brazilië. Sinds september 2013 zetten wij ons in om kwetsbare kinderen in dit land te helpen.

Meer informatie: bernardensusanne.blogspot.com

Als vrijwilligers werken wij voor Stichting Kinderwerk Horeb Brazilië. Samen met de Nederlandse zendelinge Netty Zeeders en een team Brazilianen vangen we drie dagen per week tachtig kinderen op. De kinderen komen uit wijken waar veel bewoners te kampen hebben met armoede en werkeloosheid. Daarnaast komen de kinderen regelmatig in aanraking met criminaliteit, drugs en prostitutie. Vaak binnen het eigen gezin. Kortom geen veilige omgeving om als kind op te groeien. Bij ons op het terrein krijgen de kinderen een gezonde maaltijd, wordt er geholpen bij het huiswerk, kunnen ze douchen, horen ze het evangelie, is er individuele aandacht en ontvangen ze de liefde van Jezus.


Daarnaast bieden we de kinderen een veilige plek om te spelen, zodat ze weer echt kind kunnen zijn. Eén dagdeel zijn ze bij ons te vinden. Het andere dagdeel gaan ze naar school. Met onze eigen bus zorgen wij voor het vervoer. Daarnaast gaan we regelmatig bij de kinderen thuis op bezoek. Zodoende leren we het hele gezin kennen en kunnen we, waar nodig, extra hulp bieden.

Meer informatie: www.kinderwerk-horeb.nl

Uw giften maken het mogelijk dat wij ons kunnen inzetten voor Stichting Kinderwerk Horeb Brazilië. Filadelfia Zending financiert onze toelage uit giften die speciaal voor dit project zijn gegeven. De toelage is bedoeld om in ons levensonderhoud te kunnen voorzien. Daarnaast gebruiken we een gedeelte van de toelage voor het kinderwerk en voor hulp aan de armste families in onze omgeving. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het uitdelen van voedselpakketten. Filadelfia Zending begeleidt ons met name administratief. Ze zijn niet verantwoordelijk voor ons inkomen, maar zorgen ervoor dat de giften, die voor ons bestemd zijn, maandelijks bij ons terecht komen. Daarnaast kunnen we altijd bij hen terecht voor advies. Het is fijn dat we een organisatie achter ons hebben staan waar we op kunnen terugvallen.

  • Via iDEAL kunt u eenvoudig een gift overmaken via uw eigen bank.
    Vul het bedrag in en kies een bestemming voor uw gift.