Evangelisatie Rotterdam

Onze werkers en projecten

Joke Moelker
Even voorstellen
Project
Wat betekent FZ?
Donatie

Evangelisatie Rotterdam

Joke Moelker - Nederland

Mijn naam is Joke Moelker en ben al 45 jaar getrouwd met Wim. We hebben 3 getrouwde kinderen en 9 kleinkinderen. We zijn beiden met pensioen, hoewel, als je voor de Heer werkt, je nooit met pensioen gaat.
Ik ben in Rotterdam – Zuid geboren en heb daar mijn jeugd doorgebracht. We hebben ruim 11 jaar in Toulouse gewoond om daar o.a. leiding te geven aan een evangelische gemeente, een Franse Vergadering van gelovigen. Nu zijn we al weer ruim 11 jaar terug in Rotterdam.

Als tiener hoorde ik Billy Graham spreken en werd getroffen door de woorden die hij sprak. Ik geloofde al, maar toen werd het verlangen van evangelist in mijn hart gelegd. Eigenlijk is dat pas na mijn 35ste in actieve daden omgezet.

Het project, wat ik gelukkig mag doen door genade, richt zich op straatevangelisatie met name in Rotterdam en omgeving. Ik wandel dan vrijwel dagelijks door de straten, deel traktaten uit en probeer een gesprek aan te knopen met mensen die ik tegenkom. Als in zo’n gesprek blijkt dat zij voor het evangelie openstaan en geen Bijbel hebben, geef ik een Nieuw Testament (City Bible), soms in het Arabisch.

Toen wij naar Toulouse werden geroepen, zijn we betrokken geraakt bij de Filadelfia Zending, maar ook na onze terugkeer is de verbintenis er nog. We weten dat er door het bestuur, maar ook door andere betrokkenen gebeden wordt voor het werk dat ik mag doen.

Uw donatie

Uw giften maken het mogelijk om werkers en projecten te ondersteunen.

Gebruik onderstaand formulieren en betaal met iDEAL of via een SEPA machtiging.

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een éénmalige gift

Uw gift veilig via iDEAL
Eenmalige gift iDEAL
Hoe werkt het?

  • Het is mogelijk om een gift te doen voor een specifieke bestemming. Wilt u dit niet kies dan voor Algemene bestemming.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Hoe werkt iDEAL?

Als u via onze website een eenmalige gift doet met iDEAL, dan betaalt u via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Als u het formulier op onze website invult, dan vult u eerst enkele gegevens in zoals uw naam en de bestemming, die wij nodig hebben om te weten wie de gift overmaakt en waarvoor die gift bestemd is. Daarna kiest u bij welke bank uw rekening loopt. Dan gaat u naar de internetomgeving van uw bank.

Is het veilig?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van Filadelfia Zending

Ik wil meer weten

Meer informatie vindt u op de website van iDEAL

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een machtiging

Uw gift via SEPA machtiging
Machtiging via SEPA
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe werkt een machtiging?

Als u het machtigingsformulier invult, dan geeft u aan Stichting Filadelfia Zending toestemming om geld van uw rekening af te schrijven via een Europese incasso.
Verder geeft u uw bank toestemming om een bedrag van uw rekening af te schrijven, overeenkomstig de opdracht van Stichting Filadelfia Zending.
Filadelfia Zending stuurt dan net zo vaak als u in de machtiging heeft aangegeven een incasso-opdracht aan uw bank. Uw bank voert deze opdracht uit en maakt het opgegeven bedrag over aan Filadelfia Zending.

Kan ik mijn doorlopende machtiging intrekken?

Als u uw incassomachtiging wilt intrekken, neem dan contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] .

Mijn bankrekeningnummer is veranderd. Wat moet ik doen?

Een nieuw rekeningnummer kunt u op twee manieren doorgeven:
Neem contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] en geef uw nieuwe bankrekeningnummer door. Als u een nieuwe bankrekening heeft geopend, kunt u ook gebruik maken van de Overstapservice van de Nederlandse banken. Neem daarvoor contact op met uw nieuwe bank.


Ik ben het niet eens met de afschrijving

Als u een machtiging heeft afgegeven, kan deze tot 8 weken na betaling worden teruggeboekt (gestorneerd) bij uw eigen bank.

Ook interessant