Gemeentestichting Brazilië

Onze werkers en projecten

Even voorstellen
Project
Wat betekent FZ?
Donatie

Gemeentestichting Brazilië

Bernard en Susanne Cloosterman - Brazilië

Wij zijn Bernard en Susanne Cloosterman. Sinds 2013 wonen en werken wij als zendelingen in Brazilië. Lange tijd werkten we in de staat Minas Gerais als vrijwilligers voor Stichting Kinderwerk Horeb Brazilië, een organisatie die zich inzet voor kwetsbare kinderen. Sinds juni 2024 wonen we in het Braziliaanse Amazonegebied om daar het evangelie te verkondigen aan de Ribeirinhos, één van de minst bereikte bevolkingsgroepen van Brazilië. De Ribeirinhos wonen in comunidades gelegen aan de oevers van één van de vele rivieren. Verspreid over een gigantisch gebied zijn er ongeveer 35.000 comunidades ribeirinhas.

Meer informatie:  bernardensusanne.blogspot.com

De Amazone is één van de meest bekende gebieden ter wereld als het gaat om dieren en natuur. Maar naast de rijke flora en fauna wonen er in dit mooie, grote en afgelegen gebied ook miljoenen mensen, de Ribeirinhos. Een groot deel hiervan heeft nog nooit het evangelie gehoord! Wij geloven dat ook deze bevolkingsgroep het recht heeft om het goede nieuws over de verlossing in Jezus Christus te horen. Dit doen we o.a. door het stichten van gemeenten in samenwerking met de Braziliaanse zendingsorganisatie Junta de Missões Nacionais.

Onze visie: Wij willen de bevolking van de Amazone bereiken met het evangelie. Dit willen we doen door het stichten van gemeenten, het trainen van lokale christenen en het praktisch ondersteunen van mensen in nood.

Uw giften maken het mogelijk dat Bernard en Susanne zich kunnen inzetten in Brazilië.

Zij vertellen hierover: “Filadelfia Zending financiert onze toelage uit giften die speciaal voor dit project zijn gegeven. De toelage is bedoeld om in ons levensonderhoud te voorzien. Filadelfia Zending begeleidt ons met name administratief. Ze zijn niet verantwoordelijk voor ons inkomen, maar zorgen ervoor dat de giften, die voor ons bestemd zijn, maandelijks bij ons terecht komen. Daarnaast kunnen we altijd bij hen terecht voor advies. Het is fijn dat we een organisatie achter ons hebben staan waar we op kunnen terugvallen.”

Uw donatie

Uw giften maken het mogelijk om werkers en projecten te ondersteunen.

Gebruik onderstaand formulieren en betaal met iDEAL of via een SEPA machtiging.

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een éénmalige gift

Uw gift veilig via iDEAL
Eenmalige gift iDEAL
Hoe werkt het?

  • Het is mogelijk om een gift te doen voor een specifieke bestemming. Wilt u dit niet kies dan voor Algemene bestemming.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Hoe werkt iDEAL?

Als u via onze website een eenmalige gift doet met iDEAL, dan betaalt u via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Als u het formulier op onze website invult, dan vult u eerst enkele gegevens in zoals uw naam en de bestemming, die wij nodig hebben om te weten wie de gift overmaakt en waarvoor die gift bestemd is. Daarna kiest u bij welke bank uw rekening loopt. Dan gaat u naar de internetomgeving van uw bank.

Is het veilig?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van Filadelfia Zending

Ik wil meer weten

Meer informatie vindt u op de website van iDEAL

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een machtiging

Uw gift via SEPA machtiging
Machtiging via SEPA
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe werkt een machtiging?

Als u het machtigingsformulier invult, dan geeft u aan Stichting Filadelfia Zending toestemming om geld van uw rekening af te schrijven via een Europese incasso.
Verder geeft u uw bank toestemming om een bedrag van uw rekening af te schrijven, overeenkomstig de opdracht van Stichting Filadelfia Zending.
Filadelfia Zending stuurt dan net zo vaak als u in de machtiging heeft aangegeven een incasso-opdracht aan uw bank. Uw bank voert deze opdracht uit en maakt het opgegeven bedrag over aan Filadelfia Zending.

Kan ik mijn doorlopende machtiging intrekken?

Als u uw incassomachtiging wilt intrekken, neem dan contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] .

Mijn bankrekeningnummer is veranderd. Wat moet ik doen?

Een nieuw rekeningnummer kunt u op twee manieren doorgeven:
Neem contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] en geef uw nieuwe bankrekeningnummer door. Als u een nieuwe bankrekening heeft geopend, kunt u ook gebruik maken van de Overstapservice van de Nederlandse banken. Neem daarvoor contact op met uw nieuwe bank.


Ik ben het niet eens met de afschrijving

Als u een machtiging heeft afgegeven, kan deze tot 8 weken na betaling worden teruggeboekt (gestorneerd) bij uw eigen bank.

Ook interessant