Ontwikkelingsproject Azië

Onze werkers en projecten

Even voorstellen
Project
Wat betekent FZ?
Donatie

Ontwikkelingsproject Azië

anoniem - Overig

Voor de veiligheid van deze werkers is het beter dat wij hun echte namen niet noemen. Ook de landen waarin ze werken kunnen wij niet noemen. Wij begrijpen dat het lastig is om betrokken te zijn bij iemand die anoniem is. Helaas kan het niet anders. Wij zullen het fijn vinden als u hen toch wilt steunen, want zij hebben het nodig.

In de Aziatische en Arabische wereld zijn zendingswerkers waar Filadelfia Zending een relatie mee heeft. Zij kunnen werken in hun vakgebied of actief zijn als student en in woord en werk getuigen van hun geloof in Jezus Christus. Zo willen zij Jezus Christus doen kennen op plaatsen waar Hij het minst gekend wordt. In hun dienstverlening willen zij aandacht geven aan de materiële, fysieke en geestelijke noden en behoeften van de mens. Zij integreren hun geloof in hun beroepsmatige leven of hun studie en leggen op natuurlijke wijze contact met mensen. Zij stellen hun beroep of studie ten dienste van de bevolking en werken veelvuldig samen met lokale organisaties.

Een ander taakgebied is vertaalwerk.
Om mensen de mogelijkheid te geven om de Bijbel in hun eigen taal te lezen, zijn er vertaalprojecten. Ook zijn er alfabetiseringsprojecten.
De alfabetiseringsprojecten zijn nodig als in een taal mensen zelfs nog niet kunnen lezen en schrijven. Twee derde van de wereldbevolking woont in Azië en de Arabische wereld. Dat zijn zo’n 4 miljard mensen die vaak in armoede leven. Velen van hen kennen het evangelie niet.

U kunt hen helpen door onze werkers te ondersteunen.

In Arabische wereld en Azië zijn werkers betrokken bij projecten van andere organisaties. Filadelfia Zending zorgt voor een deel van het benodigde geld, waardoor deze werkers daar actief kunnen zijn.

Uw donatie

Uw giften maken het mogelijk om werkers en projecten te ondersteunen.

Gebruik onderstaand formulieren en betaal met iDEAL of via een SEPA machtiging.

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een éénmalige gift

Uw gift veilig via iDEAL
Eenmalige gift iDEAL
Hoe werkt het?

  • Het is mogelijk om een gift te doen voor een specifieke bestemming. Wilt u dit niet kies dan voor Algemene bestemming.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Hoe werkt iDEAL?

Als u via onze website een eenmalige gift doet met iDEAL, dan betaalt u via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Als u het formulier op onze website invult, dan vult u eerst enkele gegevens in zoals uw naam en de bestemming, die wij nodig hebben om te weten wie de gift overmaakt en waarvoor die gift bestemd is. Daarna kiest u bij welke bank uw rekening loopt. Dan gaat u naar de internetomgeving van uw bank.

Is het veilig?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van Filadelfia Zending

Ik wil meer weten

Meer informatie vindt u op de website van iDEAL

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een machtiging

Uw gift via SEPA machtiging
Machtiging via SEPA
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe werkt een machtiging?

Als u het machtigingsformulier invult, dan geeft u aan Stichting Filadelfia Zending toestemming om geld van uw rekening af te schrijven via een Europese incasso.
Verder geeft u uw bank toestemming om een bedrag van uw rekening af te schrijven, overeenkomstig de opdracht van Stichting Filadelfia Zending.
Filadelfia Zending stuurt dan net zo vaak als u in de machtiging heeft aangegeven een incasso-opdracht aan uw bank. Uw bank voert deze opdracht uit en maakt het opgegeven bedrag over aan Filadelfia Zending.

Kan ik mijn doorlopende machtiging intrekken?

Als u uw incassomachtiging wilt intrekken, neem dan contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] .

Mijn bankrekeningnummer is veranderd. Wat moet ik doen?

Een nieuw rekeningnummer kunt u op twee manieren doorgeven:
Neem contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] en geef uw nieuwe bankrekeningnummer door. Als u een nieuwe bankrekening heeft geopend, kunt u ook gebruik maken van de Overstapservice van de Nederlandse banken. Neem daarvoor contact op met uw nieuwe bank.


Ik ben het niet eens met de afschrijving

Als u een machtiging heeft afgegeven, kan deze tot 8 weken na betaling worden teruggeboekt (gestorneerd) bij uw eigen bank.

Ook interessant