Project Kinderwerk Brazilië

Onze werkers en projecten

Bernard en Susanne Cloosterman
Even voorstellen
Project
Wat betekent FZ?
Donatie

Project Kinderwerk Brazilië

Bernard en Susanne Cloosterman - Brazilië

Wij zijn Bernard en Susanne Cloosterman en hebben allebei een groot verlangen om te zorgen voor kinderen in nood. Er zijn duizenden kinderen op de wereld die geen stabiele thuissituatie hebben. Zij worden aan hun lot overgelaten, zwerven overdag en soms ’s nachts op straat rond en komen in aanraking met criminaliteit, drugs en prostitutie. Toen we een aantal jaren geleden ontdekten dat wij zelf geen kinderen konden krijgen, heeft God een verlangen in ons hart gelegd om een vader- en moederfiguur te zijn voor deze kinderen. God bepaalde ons bij Brazilië.

Sinds september 2013 zetten wij ons in om kwetsbare kinderen in dit land te helpen.

Meer informatie:  bernardensusanne.blogspot.com

Als vrijwilligers werken wij voor Stichting Kinderwerk Brazilië. Samen met de Nederlandse zendelinge Netty Zeeders en een team Brazilianen vangen we drie dagen per week tachtig kinderen op. De kinderen komen uit wijken waar veel bewoners te kampen hebben met armoede en werkeloosheid. Daarnaast komen de kinderen regelmatig in aanraking met criminaliteit, drugs en prostitutie. Vaak binnen het eigen gezin. Kortom geen veilige omgeving om als kind op te groeien. Bij ons op het terrein krijgen de kinderen een gezonde maaltijd, wordt er geholpen bij het huiswerk, kunnen ze douchen, horen ze het evangelie, is er individuele aandacht en ontvangen ze de liefde van Jezus.

Daarnaast bieden we de kinderen een veilige plek om te spelen, zodat ze weer echt kind kunnen zijn. Eén dagdeel zijn ze bij ons te vinden. Het andere dagdeel gaan ze naar school. Met onze eigen bus zorgen wij voor het vervoer. Daarnaast gaan we regelmatig bij de kinderen thuis op bezoek. Zodoende leren we het hele gezin kennen en kunnen we, waar nodig, extra hulp bieden.

Meer informatie: www.kinderwerk-horeb.nl

Uw giften maken het mogelijk dat Bernard en Susanne zich kunnen inzetten voor Stichting Kinderwerk Horeb Brazilië.

Zij vertellen hierover: “Filadelfia Zending financiert onze toelage uit giften die speciaal voor dit project zijn gegeven. De toelage is bedoeld om in ons levensonderhoud te kunnen voorzien. Daarnaast gebruiken we een gedeelte van de toelage voor het kinderwerk en voor hulp aan de armste families in onze omgeving. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het uitdelen van voedselpakketten. Filadelfia Zending begeleidt ons met name administratief. Ze zijn niet verantwoordelijk voor ons inkomen, maar zorgen ervoor dat de giften, die voor ons bestemd zijn, maandelijks bij ons terecht komen. Daarnaast kunnen we altijd bij hen terecht voor advies. Het is fijn dat we een organisatie achter ons hebben staan waar we op kunnen terugvallen.”

Uw donatie

Uw giften maken het mogelijk om werkers en projecten te ondersteunen.

Gebruik onderstaand formulieren en betaal met iDEAL of via een SEPA machtiging.

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een éénmalige gift

Uw gift veilig via iDEAL
Eenmalige gift iDEAL
Hoe werkt het?
  • Het is mogelijk om een gift te doen voor een specifieke bestemming. Wilt u dit niet kies dan voor Algemene bestemming.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Hoe werkt iDEAL?

Als u via onze website een eenmalige gift doet met iDEAL, dan betaalt u via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Als u het formulier op onze website invult, dan vult u eerst enkele gegevens in zoals uw naam en de bestemming, die wij nodig hebben om te weten wie de gift overmaakt en waarvoor die gift bestemd is. Daarna kiest u bij welke bank uw rekening loopt. Dan gaat u naar de internetomgeving van uw bank.

Is het veilig?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van Filadelfia Zending

Ik wil meer weten

Meer informatie vindt u op de website van iDEAL

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een machtiging

Uw gift via SEPA machtiging
Machtiging via SEPA
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe werkt een machtiging?

Als u het machtigingsformulier invult, dan geeft u aan Stichting Filadelfia Zending toestemming om geld van uw rekening af te schrijven via een Europese incasso.
Verder geeft u uw bank toestemming om een bedrag van uw rekening af te schrijven, overeenkomstig de opdracht van Stichting Filadelfia Zending.
Filadelfia Zending stuurt dan net zo vaak als u in de machtiging heeft aangegeven een incasso-opdracht aan uw bank. Uw bank voert deze opdracht uit en maakt het opgegeven bedrag over aan Filadelfia Zending.

Kan ik mijn doorlopende machtiging intrekken?

Als u uw incassomachtiging wilt intrekken, neem dan contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] .

Mijn bankrekeningnummer is veranderd. Wat moet ik doen?

Een nieuw rekeningnummer kunt u op twee manieren doorgeven:
Neem contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] en geef uw nieuwe bankrekeningnummer door. Als u een nieuwe bankrekening heeft geopend, kunt u ook gebruik maken van de Overstapservice van de Nederlandse banken. Neem daarvoor contact op met uw nieuwe bank.


Ik ben het niet eens met de afschrijving

Als u een machtiging heeft afgegeven, kan deze tot 8 weken na betaling worden teruggeboekt (gestorneerd) bij uw eigen bank.

Ook interessant