Project Knysna Zuid-Afrika

Onze werkers en projecten

Even voorstellen
Project
Wat betekent FZ?
Donatie

Project Knysna Zuid-Afrika

Martin & Tirzah Hofman - Zuid-Afrika

Wij zijn Martin en Tirzah Hofman uit Leeuwarden. We zijn sinds 2002 getrouwd en de ouders van 3 kinderen.
Martin heeft 20 jaar in een gevangenis gewerkt als bewaarder en Tirzah is altijd werkzaam geweest in de detailhandel.

Sinds december 2021 wonen en werken wij in Zuid-Afrika. We zijn werkzaam in de sloppenwijken rondom het plaatste Knysna. Knysna is een rijk toeristisch stadje omringd door vele sloppenwijken waar bittere armoede heerst.

We willen de mensen laten zien dat God ze niet is vergeten en dat Hij van ze houdt en hen een goede toekomst wil geven ondanks de slechte situatie waar ze zich nu in begeven.

We willen geloof omzetten in daden en de mensen Gods liefde laten zien. Dit doen we door het vertellen van het evangelie maar daarnaast ook door het bieden van veel praktische hulp zoals het verstrekken van gratis voedsel en kleding.
Ook organiseren we kinder- en tienerclubs waarin we de kinderen laten zien dat ze waardevol zijn en dat er een God is die van ze houdt. Bij de kinderen ligt de toekomst. Onze wens is dat zij door middel van de clubs andere en betere keuzes zullen maken dan hun ouders hebben gemaakt en dat zij daardoor ook een betere toekomst mogen hebben.

Filadelfia Zending begeleidt ons op zowel praktisch als geestelijk vlak. Zij hebben de kennis en kunde in huis om alles in goede banen te leiden voor ons. Zo lopen de giften die wij mogen ontvangen via Filadelfia Zending en onderhouden zij veel contact met onze thuis front commissie.

Daarnaast kunnen wij altijd bij hen terecht voor advies.

We vinden het erg fijn om een organisatie als Filadelfia Zending achter ons te hebben. Hierdoor kunnen wij ons helemaal richten op het werk dat we doen in Zuid-Afrika en dat geeft rust. We zijn Filadelfia Zending dan ook erg dankbaar dat wij deel uit mogen maken van hun “team”.

Uw donatie

Uw giften maken het mogelijk om werkers en projecten te ondersteunen.

Gebruik onderstaand formulieren en betaal met iDEAL of via een SEPA machtiging.

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een éénmalige gift

Uw gift veilig via iDEAL
Eenmalige gift iDEAL
Hoe werkt het?

  • Het is mogelijk om een gift te doen voor een specifieke bestemming. Wilt u dit niet kies dan voor Algemene bestemming.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Hoe werkt iDEAL?

Als u via onze website een eenmalige gift doet met iDEAL, dan betaalt u via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Als u het formulier op onze website invult, dan vult u eerst enkele gegevens in zoals uw naam en de bestemming, die wij nodig hebben om te weten wie de gift overmaakt en waarvoor die gift bestemd is. Daarna kiest u bij welke bank uw rekening loopt. Dan gaat u naar de internetomgeving van uw bank.

Is het veilig?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van Filadelfia Zending

Ik wil meer weten

Meer informatie vindt u op de website van iDEAL

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een machtiging

Uw gift via SEPA machtiging
Machtiging via SEPA
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe werkt een machtiging?

Als u het machtigingsformulier invult, dan geeft u aan Stichting Filadelfia Zending toestemming om geld van uw rekening af te schrijven via een Europese incasso.
Verder geeft u uw bank toestemming om een bedrag van uw rekening af te schrijven, overeenkomstig de opdracht van Stichting Filadelfia Zending.
Filadelfia Zending stuurt dan net zo vaak als u in de machtiging heeft aangegeven een incasso-opdracht aan uw bank. Uw bank voert deze opdracht uit en maakt het opgegeven bedrag over aan Filadelfia Zending.

Kan ik mijn doorlopende machtiging intrekken?

Als u uw incassomachtiging wilt intrekken, neem dan contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] .

Mijn bankrekeningnummer is veranderd. Wat moet ik doen?

Een nieuw rekeningnummer kunt u op twee manieren doorgeven:
Neem contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] en geef uw nieuwe bankrekeningnummer door. Als u een nieuwe bankrekening heeft geopend, kunt u ook gebruik maken van de Overstapservice van de Nederlandse banken. Neem daarvoor contact op met uw nieuwe bank.


Ik ben het niet eens met de afschrijving

Als u een machtiging heeft afgegeven, kan deze tot 8 weken na betaling worden teruggeboekt (gestorneerd) bij uw eigen bank.

Ook interessant