Transformatie Project Zuid-Azië

Onze werkers en projecten

Even voorstellen
Project
Wat betekent FZ?
Donatie

Transformatie Project Zuid-Azië

Roos - Overig

Mijn naam is Roos. In november 2022 verhuisde ik naar Zuid-Azië. Een stap waar God me in de afgelopen jaren op voorbereidde door middel van discipelschaptraining, bijbelschool en praktische ervaringen in andere ontwikkelingslanden.

Ook sprak God meer over het dienen van mensen die onrechtvaardig behandeld worden en groeide mijn hart en visie hierin om met hen het Goede Nieuws van het evangelie te delen.

Afgelopen jaar ben ik getrouwd. Mijn man komt uit het land waar we werken. Hij is opgegroeid in een zendelingsgezin en vanuit dit werk is er een organisatie en kerk ontstaan die de lokale arme en onderdrukte bevolking helpt (praktisch en geestelijk). Samen met mijn man beginnen we onze bediening binnen deze cirkel van mensen.

Ons hart gaat uit naar de meest onderdrukten in de samenleving en om te werken naar Transformatie door middel van Zijn Woord.

 

In het land waar we mogen dienen is er veel verdeeldheid in de samenleving en worden bepaalde groeperingen buitengesloten. Daarnaast heerst er een andere religie.

Omdat deze mensen onderdrukt worden, worstelen veel van hen met hun identiteit en toekomstbeeld. Er is hen nooit geleerd dat er een liefdevolle God is die van ze houdt, dat ze net zo waardevol zijn als anderen en dat God een Hoopvolle toekomst voor hen heeft. Deze gedachtegang is voor veel mensen vaak compleet nieuw.

Ons hart gaat uit naar Transformatie in Hart en Gedachten door het Woord van God. Want alleen zijn Woord en Zijn Waarheid leidt naar Transformatie. Door discipelschap verlangen we vele mensen te zien komen tot de realisatie wie ze écht zijn in Christus.

Daarnaast willen we hen helpen in de stap die hierna komt. Want hoe leef je als nieuwgeboren Christen in een samenleving waar een andere religie dominant is? Wij willen mensen helpen om te leven vanuit Gods Waarheden. Deze staan vaak haaks tegenover wat ze hun hele leven gewend zijn te doen. Hoe ga je om met financiën, relaties, opvoeding, werk? Wat zijn normen en waarden die God geeft? Hoe straal ik Jezus uit in deze donkere wereld en hoe deel ik mijn leven in? Allemaal vragen die veel mensen hebben en waarin discipelschap nodig is.

We verlangen ernaar een wijkcentrum te beginnen waarin we praktische trainingen en groeimogelijkheden kunnen geven aan deze lokale mensen.

Ik ben ontzettend dankbaar voor FZ. Het is erg fijn om een Christelijke organisatie achter mij te hebben staan terwijl ik hier in het buitenland dien.

Door de vele jaren aan begeleiding van zendelingen vanuit FZ, hebben ze veel ervaring en kan ik altijd terecht bij hen met mijn vragen. Soms is het best overweldigend wat er allemaal bij komt kijken als je het veld op gaat als zendeling. Een organisatie met ervaring is erg waardevol: van praktische adviezen tot aan persoonlijke bemoedigen. Daarnaast is het fijn dat er regelmatig contact is en met hun hulp heb ik veel regelzaken op papier kunnen zetten. Dat geeft veel rust. Dit alles helpt mij om hier het werk te kunnen doen, maar tegelijkertijd ook de connecties met Nederland te houden.

Uw donatie

Uw giften maken het mogelijk om werkers en projecten te ondersteunen.

Gebruik onderstaand formulieren en betaal met iDEAL of via een SEPA machtiging.

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een éénmalige gift

Uw gift veilig via iDEAL
Eenmalige gift iDEAL
Hoe werkt het?

  • Het is mogelijk om een gift te doen voor een specifieke bestemming. Wilt u dit niet kies dan voor Algemene bestemming.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe werkt het?

Hoe werkt iDEAL?

Als u via onze website een eenmalige gift doet met iDEAL, dan betaalt u via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. Als u het formulier op onze website invult, dan vult u eerst enkele gegevens in zoals uw naam en de bestemming, die wij nodig hebben om te weten wie de gift overmaakt en waarvoor die gift bestemd is. Daarna kiest u bij welke bank uw rekening loopt. Dan gaat u naar de internetomgeving van uw bank.

Is het veilig?

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van Filadelfia Zending

Ik wil meer weten

Meer informatie vindt u op de website van iDEAL

Ja, ik help graag en steun via Filadelfia via een machtiging

Uw gift via SEPA machtiging
Machtiging via SEPA
Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Hoe werkt een machtiging?

Als u het machtigingsformulier invult, dan geeft u aan Stichting Filadelfia Zending toestemming om geld van uw rekening af te schrijven via een Europese incasso.
Verder geeft u uw bank toestemming om een bedrag van uw rekening af te schrijven, overeenkomstig de opdracht van Stichting Filadelfia Zending.
Filadelfia Zending stuurt dan net zo vaak als u in de machtiging heeft aangegeven een incasso-opdracht aan uw bank. Uw bank voert deze opdracht uit en maakt het opgegeven bedrag over aan Filadelfia Zending.

Kan ik mijn doorlopende machtiging intrekken?

Als u uw incassomachtiging wilt intrekken, neem dan contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] .

Mijn bankrekeningnummer is veranderd. Wat moet ik doen?

Een nieuw rekeningnummer kunt u op twee manieren doorgeven:
Neem contact op met het secretariaat van Filadelfia Zending: [email protected] en geef uw nieuwe bankrekeningnummer door. Als u een nieuwe bankrekening heeft geopend, kunt u ook gebruik maken van de Overstapservice van de Nederlandse banken. Neem daarvoor contact op met uw nieuwe bank.


Ik ben het niet eens met de afschrijving

Als u een machtiging heeft afgegeven, kan deze tot 8 weken na betaling worden teruggeboekt (gestorneerd) bij uw eigen bank.

Ook interessant