Suriname – schooltassenproject PFS

FZ-werker Joyce Bijlhout is onder andere betrokken bij Prison Fellowship Suriname (PFS). Ook dit jaar wil PFS in de maand september het schooltassenproject uitvoeren.

Met het oog op de noodzakelijke verzoening c.q. herstel tussen de gedetineerde ouders en hun betrokken kinderen richt PFS jaarlijks tijdens de grote vakantieperiode de aandacht op deze speciale groep kinderen door middel van vakantieprojecten. Het schooltassenproject voorziet in schooltassen, gevuld met de nodige schoolspullen, voor de kansarme gezinnen.

In 2020, 2021 en 2022 is het samen met jullie gelukt om meer dan 100 schooltassen samen te stellen. Dit jaar is de ambitie hoger en wil men 150 kinderen blij maken met een gevulde schooltas. De kosten hiervan zijn begroot op ± € 3.700. Vandaar dat PFS dit jaar opnieuw met jullie wil optrekken om dit mogelijk te maken. Help mee door uw bijdrage over te maken naar onze bankrekening NL49 ABNA 0496 8750 00 onder vermelding van Schooltassenproject Suriname of gebruik deze QR-code hieronder.

Lees hier het hele bericht over deze actie.