100 Gezinnen in Suriname krijgen waardebonnen

Prison Fellowship Suriname (PFS) wil ook dit jaar weer het Angel Tree Project houden. In totaal wil PFS dit jaar 100 gezinnen waardebonnen geven en 150 gedetineerden in de gevangenissen van Paramaribo/Wanica en Nickerie een sanitairpakket. Het doel is een aanzet te geven om tot verzoening en herstel te komen in de verbroken gezinnen van gedetineerden. De actie wordt enkele weken voor het kerstfeest uitgevoerd.
Er worden distributieteams samengesteld, die er voor zorgen dat de waardebonnen resp. pakketten zowel bij de gezinnen als in de gevangenissen worden afgeleverd. FZ-werker Joyce Bijlhout werkt hier vanzelfsprekend ook aan mee.
Dit project is een teken van praktisch christenzijn, zoals PFS het zelf verwoordt: ‘de Goede Boodschap van Vrede’. Klik hier om het verslag over de actie van vorig jaar te lezen.

Door de economische crisis, die ook Suriname treft, wordt het spannend of er voldoende geld bijeengebracht wordt om voldoende waardebonnen en sanitairpakketten aan te schaffen.

Help daarom mee en geef. Dat kan via onze bankrekening of met de onderstaande QR-code. Help je ook mee? Alvast hartelijk dank voor jouw bijdrage.

Ook interessant