Martin en Tirzah Hofman…

Via de contactmogelijkheid van onze website komt er een berichtje binnen: “Wij zijn Martin en Tirzah Hofman en wij willen als zendingswerker naar Zuid-Afrika. Jullie website spreekt ons erg aan. Kunnen we eens met jullie komen praten?”
Praten kan natuurlijk altijd. En nu moet je weten dat we wel vaker zulke berichten ontvangen. Er zit altijd een verhaal achter van iemand die zich enthousiast wil inzetten voor zendings- of evangelisatiewerk. Soms blijkt in een gesprek dat wij toch niet de aangewezen organisatie zijn voor de plannen van de betrokkene. Soms geven wij iemand de mogelijkheid om iets van zijn plannen in De Band te laten zien. Daarmee wordt hij of zij nog geen FZ-werker, maar het is wel mooi om iets van iemands enthousiasme te zien.

Soms blijkt na een gesprek dat we een gezamenlijke weg met elkaar willen verkennen. Zo ook met Martin en Tirzah Hofman. Na een e-mail wisseling, gevolgd door enkele gesprekken, hebben ze het bestuur gevraagd of Filadelfia Zending hen wil helpen als ondersteunende zendingsorganisatie. Als bestuur staan we achter hun roeping, maar eerst willen wij ze de gelegenheid geven zich aan jullie voor te stellen. Voordat ze daadwerkelijk vertrekken volgt nog een jaar van overleg en voorbereiding.
In het nieuwste nummer van ons magazine De Band kun je op pagina 5 meer over hen lezen!

Ook interessant